Absorbenter

Kategorier - Absorbenter

Produkter

Nordén Hydraulic uppskattar betydelsen av ren och säker arbetsmiljö. Vårt utbud av absorbenter inkluderar produkter som ABSOL, absorberingsdukar, torkpapper och dukar samt trasor, allt för att hantera eventuella spill och hålla din arbetsplats ren.

ABSOL: ABSOL är ett oumbärligt verktyg för snabb och effektiv absorption av oljebaserade vätskor. Den är designad för att ta hand om oplanerade spill och minimera miljöpåverkan, vilket gör den till ett ovärderligt tillägg till din arbetsplats.

Absorberingsduk: Våra absorberingsdukar är speciellt utformade för att snabbt ta hand om olika typer av spill. De ger dig möjlighet att snabbt och effektivt ta itu med oväntade incidenter och hjälper till att skydda både personal och utrustning.

Torkpapper och Duk: Nordén Hydraulics erbjuder ett brett sortiment av torkpapper och dukar för att uppfylla dina krav på renlighet och underhåll. Dessa produkter är oumbärliga för att hålla din arbetsplats fri från smuts och spill.

Trasor: Vårt sortiment av trasor är avsedda för en mängd olika rengörings- och torkbehov. Dessa hållbara och effektiva produkter bidrar till att säkerställa att din arbetsplats är ren, säker och effektiv.”

0
    0
    Din kassa
    Din varukorg är tom