Hydraulslang

Kategorier - Hydraulslang

Produkter

Välkommen till vår produktkategori för hydraulslangar! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa hydraulslangar för olika applikationer inom hydraulikindustrin. Vårt sortiment inkluderar flätade hydraulslangar, PTFE-slangar, spirallindade hydraulslangar samt termoplastslangar för att möta olika krav och behov.

  • Flätad hydraulslang: Flätad hydraulslangar är en vanlig typ av hydraulslang som består av flera lager av textilflätning eller ståltråd. Dessa slangar används ofta i lättare hydrauliska applikationer och är kostnadseffektiva.
  • PTFE-slang: PTFE-slangar är tillverkade av en termoplastisk polymer och kännetecknas av sin höga temperaturtålighet, kemikaliebeständighet och utmärkta friktionskarakteristik. Dessa slangar används ofta i krävande applikationer där hög prestanda är viktigt.
  • Spirallindad hydraulslang: Spirallindade hydraulslangar har en högre belastningskapacitet än flätade slangar och används ofta i tunga industriella applikationer. De består av flera lager av ståltråd och har en hög temperatur- och tryckbeständighet.
  • Termoplastslang: Termoplastslangar är tillverkade av en termoplastisk polymer och kännetecknas av sin höga flexibilitet och lätta vikt. Dessa slangar används ofta i mobila hydrauliska applikationer där vikt och flexibilitet är viktiga faktorer.
0
    0
    Din kassa
    Din varukorg är tom